Lets Follow

Drama Drama Drama !

Salam ! sje update blog . bosan .

-Semalam-
juz nk gtaw yang semalam aku ada tngok drama neh . best jgk .
tajuk dia , HANTU KEK . kisah cerita neh , pasal sorang gurl yang suka 
sangat makan cupcakes ! tiap2 hari dia mesti je nak makan benda neh .
sedap sangat kot .




p/s : aku pon suka jugak . tapi , kek biasa je la .


-Hari neh pulak -
tengok cite hindustan . aha . best jgk . tajuk filem neh , 
KRRISH ! dah la hero filem neh ( Hrithik Roshan ) hensemm abeh ! 
heroin pulak ( Priyanka Chopra ) cantikk . 
1st time kot aku tunggu cite hindi sampai abeh . ahaks


sangat seronok filem ini !


Terima kasih :)

SATU pape lagi !

yeah ! i love you larh CHEMISTRY !
cepat cepat la abeh . nk enjoy pulak .
tak larat dah !

^_^

Terima kasih :)

ggrrrrr ! SHIT !

Bodoh ! Bodoh ! Bodoh !

bole plak kn dok buruk burukkan aku .
dah putus tuh , putus larh .
dok bising apa lagi .
aishh . bengong !

ada ke patut , dia ckp dia penah 'touch'
aku . haihh . nak jumpa pon takot takot .
muka sumpah baek je . sekali buat cerita , huh . 
gempak . haha . lau masok metro , kompom 
muka depan skali . XDD

Bengang !

Terima kasih :)

+ math ..

huh . baru lepas jawab addmath kertas satu . 
susah jgk . dapat jawab bape soklan je .
jap g kol 2 sambung blek . kertas 2 pulak .
mintak2 la senang sikit dari tadi .

so , tinggal lagi dua paper je la .
Phusics n Kimia je . 
mintak2 la bole jwab . asal lulus pon bole la .
janji tak fail !

Terima kasih :)

21:21 nite .

salam ! da pkol 9 lebeyh tapi dea langsung tak msg aku . aish .
hurm . dea pegi mne eyh ?
selalu nya blek keje kol 7 pon dah msg .
tp skrang dah laen sangat . 
msg pon tak . asyik aku je yang nk kne msg dlu .
tpi mlam neh , aku nk wat tak tahu jea .
nak tngk , dea msg ke tak .   -_-'


menunggu !

Terima kasih :)

urrrgghhh !


Hmm . malam neh letih sangat . tak tawu la knpa . 
tadi exam agama kt ckola . 
SUSAH ! bole buat cket2 jea . banyak HENTAM kot . 
tapi xpe la . buat jgk kn . blek ckola td kol 1 . 
pas tuh terus tido sampai kol 3 .
bangon tuh , mandi2 pas tuh tngk tv .

hmm . dah malam neh , tak taw nk buat pe .
study malas ! nak online pulak mcam tak best je .
edit blog jea larh . maklumlah , baru buat . aha

layan lagu : rindu rinduan jadi kenangan .
aha . jiwang kejap ! 



Terima kasih :)

yeah ! baru wt blog .

today , baru buat blog . aha .
tengok kawan kawan buat blog ase cam best je .
so , try la buat .
nanti lau ase dah bosan , tinggal je la kn ? 
XDD




Terima kasih :)