Lets Follow

+ math ..

huh . baru lepas jawab addmath kertas satu . 
susah jgk . dapat jawab bape soklan je .
jap g kol 2 sambung blek . kertas 2 pulak .
mintak2 la senang sikit dari tadi .

so , tinggal lagi dua paper je la .
Phusics n Kimia je . 
mintak2 la bole jwab . asal lulus pon bole la .
janji tak fail !

Terima kasih :)

21:21 nite .

salam ! da pkol 9 lebeyh tapi dea langsung tak msg aku . aish .
hurm . dea pegi mne eyh ?
selalu nya blek keje kol 7 pon dah msg .
tp skrang dah laen sangat . 
msg pon tak . asyik aku je yang nk kne msg dlu .
tpi mlam neh , aku nk wat tak tahu jea .
nak tngk , dea msg ke tak .   -_-'


menunggu !

Terima kasih :)

urrrgghhh !


Hmm . malam neh letih sangat . tak tawu la knpa . 
tadi exam agama kt ckola . 
SUSAH ! bole buat cket2 jea . banyak HENTAM kot . 
tapi xpe la . buat jgk kn . blek ckola td kol 1 . 
pas tuh terus tido sampai kol 3 .
bangon tuh , mandi2 pas tuh tngk tv .

hmm . dah malam neh , tak taw nk buat pe .
study malas ! nak online pulak mcam tak best je .
edit blog jea larh . maklumlah , baru buat . aha

layan lagu : rindu rinduan jadi kenangan .
aha . jiwang kejap ! 



Terima kasih :)

yeah ! baru wt blog .

today , baru buat blog . aha .
tengok kawan kawan buat blog ase cam best je .
so , try la buat .
nanti lau ase dah bosan , tinggal je la kn ? 
XDD




Terima kasih :)