Lets Follow

gaduh lagi !

hurm . kena marah lagi .

nak pergi pasar malam kat bersia tuhh pon tak bole ke ?

hee . tak pe laa kan . dok umah jea . jadi budak baek .

DIA keluar bleh pulak kan !

huh -_-'
◕‿  ◕ : b , nak pegi bersia bole ?
♥_♥  : tak payah !
◕‿  ◕ : hmm . nak g pasar tuh jea :)
♥_♥  : b ckp xpyah , xpyah laa !
◕‿  ◕ : hurm . k larh !

♥_♥
  : g gak , kene laa.
◕‿  ◕ : ye , TAK PEGI !
♥_♥ : semalam jmpe M***** kan ?
alamak ! KANTOI SUDA !
hurm . gadoh , gadoh dan gadoh lagiii :(
tak habis habis !
sebenar nya bukan jumpa tapi terserempak !
hmm . sory larh syg keyh !
i only lurve you larh :) (
tak de orang lain , SUMPAH !





Terima kasih :)

bad day :(

24/07/2011 ! my bufday !

tp , DIA tak wish pon . kwan2 baek pon AIMI , LIZA n ZILA only yg wish .
sedihh kot . naseb laa kawan2 kt FB rmai jgk yg wish . thanx btw yeah .
nak tnggu jgk DIA wish . tak kesah laa ptg jpg ke , malam ke . terima jea !
mybe DIA lupa . tak pe larh . engtkan hari neh bole laa epy2 nga DIA ,
tp smlam da gado ! sbb hal kecik jea pon . huishhh
sedih sedih :(

Terima kasih :)

epy :) ♥_♥

aww aww ! semalam , 17 july 2011 !
aku telah dilamar :) 

xtually , dah banyak kali , tapi
baru semalam boleh terima DIA :)
hepy sangat ! walaupon DIA lebih muda dari
aku . tapi tak pe la kan . DIA pon dah nampak matang sikit .
hope , leyh kekal larh ngn DIA sampai bila-2 . 
AMINNN !

♥♥♥♥♥♥♥
 


Terima kasih :)

DURIAN :)



aku pegi kebun (dusun) tadi .
teman my mom pegi cari durian sbab kt kebun aku tuh ,
buah durian jea pon yang menjadi :)
buah-2 laen sume dah tak jadi .
rambutan tade , manggis tade . hmm . sedeyh :(
harap makan durian jea la .
durian pon sodap apa . kan kan ?

 

hee :) malam neh , mak aku buad pulut durian !
sedapp sangat . melantak abeh laa aku .
kalau makan durian saja , mybe lambat cket laa . 
kurang berminat sangat .
tapi , kalau ngan pulut , lajuuu jea :D

nyumm nyummmm ~

Terima kasih :)

Ouh abg 'UM' !

i LOVE youuu larhhh :)

ahaha . gilaa sudaaa .
taw ? abg UM tuh spe ?
haaa > dya adalah pelajar UNIVERSITI MALAYA :)
buad Master or PhD mybe ~
perhhh . handsome gilaa meyh !
tergoda sekejap .
abg UM tuh macam kerek jea .
susah nak senyum !
tapii , xpe . i loikee !
dya tetap hansome + comey + kachak + bergaya !

aishh , tersangat laa tergodaaa !
na tngok muka dya tak ?
aku rasa kann , xda kot student SMG yg amek pict dya .
buad masa neh . xpernah jumpa lagi laa kt mana-2 fesbuk student SMG !

tapi xpe sbab , ada cowg budak neh ,
muka dya nak seiras laa ngan abg UM tuh 
dya neh pon comey !



hee . iras-2 jea larh . mybe , besar nanti sama kot !
adex UM ! soe larh bab curi pict neh . aha

Terima kasih :)

hari koko with Jabatan Kimia Universiti Malaya :)

haha . actually , hari koko neh dah lepas .
26 jun mybe . tak engat sangat !
saja nak story cket .

best jgk laa hari koko tahun neh . tp , ramai yang cakap ,
tahun lepas ag best sebab ada permainan-2 yang lasak .
aku pon tak tau laa sebab aku tak datang pon tahun lepas . hee
bagi aku , tahun neh best laa ^_^

neh , tngok pict-2 yang aku dapat ciplak dari membe-2 punya fb :)

 aku , ain , cikgu ayu :)

jannah :)
 faezah , syidah , cikgu haliza , lynn , aku :)
 time main bowling padang :) aha . satu pon tak kena . 
naseb ada orang jatuhkan time last-2 tuh :D 
dapat nombor 3 .
eyka , che yah , jannah ,  aten ,  pipah , cuain n myra :)


faezah , lynn , cikgu farah , aku , syidah :)




hee . aku maen sukaneka . dua acara . bowling padang ngan kepit bolaa . dua-2 dapat hadiah . hek3 . dapat jam neh >>>

cantek kann ? hee . thanxx UM :)



Terima kasih :)

lawak larh !

kah kah kah ! gelak kan diri sendiri :D

kecian aku weyh , tak pandai-2 agy nak ber-blogger neh .
dok edit dah lama , tp tak menjadi agy . 

bangsat betul .

macam mana neyh ? haiyoo -_-'
nak post pon macam malas .
tapi banyak story !
serabut arh tngk blogg neh .
nnt dah siap , baru nak story manyak-2 . aha

Terima kasih :)