Lets Follow

suka :)



tadik dya col aku . lepas ada 4 mizcol , baru aku angkat !
haha . *jahat kan :)

 dya col sebab nak tanya khabar jea .
tape laa , aku pon ckap oke jea . 
rindu sangat ~
slalu kat ckola , dok cari2 jea dya .
kadang2 jumpa , kadang2 tak .
lau tak jumpa tuh , nasib laa .

geramm sangat kt dya ! walaupon dah putus kan !
tpi aku still sayang kt dya kot . kenapa tak taw !
even dya muda dari aku , 3 tahun kot , 
tapi , dya nmpak matang laa sikit kt skola tuh .
tade laa mcm budak2 sngat !
aku still nak tngu dya sampai aku dh jumpa yang baru !
hehe
tapi , EX aku dulu tuh dok ajak aku cple ngan dya blek .
tiap2 hari dok msg sampaikan kt sume orang pon dya nak heboh !
tak suka laa ! senyap da la kan ;)
mcm mna neh erk ? buntu gilaa !

hmm  dah la kan . benda dah berlalu ,
tak pyah nk ungkit2 !
EX tetap EX ! haha
bubye :D

Terima kasih :)

khamis !

unline dekat ckola ary neh . 
pinjam notebook cuainn larh :D
on fb kejap pastuh ber-blogger ! ahah
bosan gilaa  

today , aku dah single !
heh . semalam baru jea putuz :)
bebas sudaa !

hidup baru bermulaa !!!

Terima kasih :)

first PUASA :!

hari neh sangat best . tak brapa nak letih sangat kt ckola .
sampai kan cikgu Rosli cakap aku tak puasa sebab tak nmpak macam orang puasa ~
heee
apa larh ! buat malu aku jea !

bila da blek rumah , mandi , solat , buat keje ckola cket , pastuh tido .
dari pukul 4 sampai 5 lebih . hehe
normal la kann ?

bangun tuh , solat asar pulak pastuh , online  !
ney jea laa keja aku sekarang .

hmm . pasal budak tuh , aku malas sangat nak amek taw
sebab dya pon dah mcm kureng nak msg aku skrang !
aku malas dah nk msg or col dya ! lantak dya laa .
biar dya cari aku plak . hehe *jahat kann 

lupakan pasal tuh .
sekarang dah jumpa yang BARU ! 
ahahah

Terima kasih :)