Lets Follow

Hii :) Assalamualaikum !
tak taw nak story pasal apa . saja suka-2 nak update blog neh :)
hehe . bosan ! tak tahu nak buad apa .
tape larh , nak stop kt sini , nak keluar pulak !
pegi pasar malam , beli mkanan banyak-2 . ahha
bubye ^^
Terima kasih :)

chenta ♥♥

haihh ! tak habis2 laa kan ! 
ingat dah tak mau couple2 dah . tapi , dah ada yang datang >.<
terima suda ! haha


baru jea nak dekat sebulan putus dengan dya , jumpa pulak orang laen !
aha . JODOH  *werkkkk ;P
then , lepas putus dengan budak tuh . jumpa orang laen pulak :)
tapi yang neh tak berapa nak lama , berapa hari jea pon :(


haha . gilo betoi ! aku , semuanya sapu ! lau tak berapa nak berkenan ,
break off saja ^^ jahat kan ?
yang kali neh , mintak2 kekal larh kan !
even dya lebih muda dari aku , nvm laa kan :) peduli kan jea apa orang ckp !
buad masa neh , malas lagi laa nk mention nama dya ! karang , ada jugak orang yang kecik hati :P
aku pon ta brapa bg dya heboh2 ! lau orang dapat taw , serabut :3 baek senyap jea kan :)
dya baek sangat , comel , memahami , suka buad aku senyum sorang2 *mcm orang gila , 
suka buad aku mara then pujuk balik , suka merajuk , suka mara2 , sweet *mcm gula2 , handsome !


tuh jea kot , taley banyak2 . haihhh
lastly , aku sayang dya sangat2 larh =) mintak2 dya bole tahan dngan perangai aku & bole kekal lama laa erk :D AMINNN
♥♥♥
 ILYSFDM 
MUUUUAAAAAAHHHHH !!!
LURVE YOU SO MUCH 
 ♥_ 

Terima kasih :)