Lets Follow

Masih mencari ♥♥

Assalamualaikum :')
Oke , hmm . Apa itu cinta erk ?
Aku masih tak faham lagi walaupun dah tua ! HAHA
Takde lah , tipu jea :P

Aku still single sampai sekarang ! Wuhuuu
dah dekat 4bulan !
Lama kannn ? Hehe . Takde yang berkenan lagi kot .
Takpe , single lagi besttt :')

Rite ?



Terima kasih :)

Biarkan dia pergi :'(

Assalamualaikum .
Hmmpp . Title tuh , Allah lebih sayangkan awak .
Malam neh saya dapat berita yang awaak telah pergi meninggalkan dunia .
Walaupun saya tak laa rapat sangat dengan awak , tapi , terasa jugak kehilangan awak tuh !
Sangat sedihh . Semalam sebelum tidur pon mengalir jugak air mata T.T

Awak eksiden teruk malam semalam . Malam Sabtu . Saya tak pegi tengok pon , cuma dengar dari adik jea . Awak dari pekan nak pergi tempat keje awak kan ? Hmmpp . Lepas tuh , eksident . Tangan dengan kaki awak , dua-2 belah patah . Sedih sangat-2 dengar . Tapi , masa dekat rumah mayat tuh , adik cakap , muka awak senyum jea .

Saya nak mintak maaf laa kalau sebelum neh , awak message saya , saya tak balas . Malas nak ganggu bf orang . Lagipun awak guna Maxis , saya Celcom . Kena jimat laa sikit . Hee
Tapi , saya selalu ingat kt awak .
Dekat sekolah , saya selalu jugak sembang-2 dengan adek awak . Dia selalu jugak laa cakap awak kirim salam laa , apa laa . Hee
Pernah sekali tuh , ada kawan-2 dia panggil-2 saya . Lepas tuh , dia cakap ' weyh , jangan kacau dia . Kakak ipar aku tuh ' . Weee . Hak3 . Macam-2 dia tuh .
Tapi tak mungkin laa kan . Awak dah pergi sekarang . Tak tahu kenapa rasa macam sedih jea walaupun kita tak rapat kan . Takde dah laa orang nak kacau saya malam-2 lepas neh kan ;'(

Takpe laa , tak boleh nak menaip lama-2 .
I will always miss you !
Semoga roh Mohamad Syafiq dicucuri rahmat , diterima disisi Allah dan ditempatkan bersama orang-2 yang Beriman . Aminnn T.T

Terima kasih :)

Senyuman Menawan Hati ♥♥

Assalamualaikum ! Contest yang ke-2 :)



Hey , jom ramai-2 follow blog ARDA SUNKISZ untuk join Contest 'Senyuman Menawan Hati' ;-)

Saja suka-2 mencuba nasib join Contest nih . Hihi
Kalau ada rezeki , boleh laa MENANG ! ^_^
Senyuman neh tak menawan pon . 
Neh laa pict saya >.<

|
|
|
\/



Boleh kan macam neh Cik Arda ?

Gambar neh diambil di Cameron Highlands baru-2 neh .
Takde laa menawan hati pon :)


Tags 


~~~~~~~~~~~~


Terima kasih :)

Contest Blog Simple But Awesome ♥♥


Oke !
 ~ Contest Blog Simple But Awesome ~
Nak join ? Klik SINI !

Tersangat teringin nak join Contest neh . Hikhikk
First Contest yang pernah join .
Mencuba nasib , kot-2 laa my blog neh terpilih . 
:)

Terima kasih :)

K A K A K ♥

Hii , Assalamualaikum ;-)
Semalam , tiba-2 jea jadi teringin nak ada kakak kandung ! Hee
Gedik kann -,-'
Tak kira , nak jugak ! Hikhokk 

Suka sangat tengok kawan-2 yang ada kakak uhh . Macam best jea . Boleh kongsi masalah , lepak sama-2 , boleh pinjam-2 barang , gosip-2 , semua benda buat sekali laa . 
Yang ada adik pompuan pon sama laa , ada jugak geng kan . Boleh kacau-2 ! 
Waaaa ;-( Aku jea sorang-2 . Hukhuk
Buat benda semua sorang-2 jea . Disebabkan tu laa , aku jadi malas nak buat kerja-2 rumah neh and selalu diberi ceramah oleh mak aku . Haha . Tak best kot buat kerja sorang-2 . Semua benda tak tahu .
Kalau ada kakak , boleh jugak laa tunjuk-2 ajar , bagitahu benda pe yang patut kan . Hmmpp =,=

Aku sorang jea pompuan dalam adik beradik aku ! Huhu 
Abang dua , adik lelaki sorang ! Aku jugak laa takde kawan nye :'(
Sedih sedihhh T.T

Kalau balik kampung pulak , mesti jea aku duduk sorang-2 . Mana ada sepupu sepapat pompuan yang sama umur dengan aku Y.Y Tak best kot kalau macam neh . 
Haissshhhh . Kesian kan ! Hmmpp . 

Tapi , orang-2 dok cakap , kalau sorang jea pompuan dalam family , mesti best kan . Semua benda nak pon boleh dapat . Memang betul , tapi , bagi aku tak best langsung . Serious tak . Bosan tahu tak ! Buat benda semua sorang-2 ! Huh

Dah laa , nak p suruh mak aku cari kakak sorang . HAHA 
Agak-2 boleh dapat tak ? 
Kbye ^_^

Terima kasih :)

Hii , Assalamualaikum ^^v
(Peace)

Haa . Saya bosannn -,-'
Bosannn sangattt-sangattt !
HAHAHA . Takde point nak tulis , tapi tangan neh tergedik-2 jugak nak taip !

Dah , tido lagi best ! Kbye !

Terima kasih :)

Pandai-2 laa jaga hubungan kalau taknak hubungan tuh retak :-)

Assalamualaikum :) *Kalau tak jawab berdosa !
Hii , hari neh nak story mory pasal sorang mamat neh ! 
Sumpah bengang gila la dekat die . Haihhh
Tapi tak salah kan sepenuh nya dekat die jugak laa . 
50/50 :)


Girlfriend dia pon satu , tak pandai nak jaga hati boyfriend die . 

Lari laa boyfriend die tuh . Pastuh , aku yang dipersalahkan . 
Hukhukhuk . Kesiann kan Y.Y

Story dia panjang , macam malas pulak nak menaip . Hikhok
Macam neh , pendekkan je lah . 
Aku neh , kawan dengan si boyfriend budak tuh . kawan je pon .
Tak lebih kot . Setakat dapat coklat cadbury ngan teddy bear je pon !
Hakhakhak . Tapi si girlfriend neh tak tahu *Shhhhh . Senyap2 dah laa erk :-)
Serious , takde pape perasaan lagi kot . Message , call macam biasa jea laa.

Semalam , si gf kepada mamat neh message aku . Cakap jangan ganggu 
or call bf die . Haihh . Ingat aku batak sangat ke kat bf die tuh ! Geram kot . 
Tapi aku cakap elok-2 jea sebab die pon send message yang agak sopan santun jea *Haik tuihh

Lepas aku dapat message tuh , aku pon p laa ngadu dekat bf die .
Aku cerita semua-2 tuh . Lepas tuh , mamat tuh cakap , buat tak tahu jea .
Sebab si bf neh aku tengok macam tak suka dah jea dekat gf die tuh . 
Tapi tak tahu laa betol ke tak . Aku agak-2 jea laa . Hihi
Kawan je macam biasa . Message , call macam biasa .
Hmm . Rasa macam dah tawar hati kot nak message dengan die .
Kesian pulak kan dekat gf die .

Hmm -.-' Buntu kot !


Memang rasa macam takmau dah kawan dengan laki tuh , 
tapi die dok send message jugak . Nak buat macam mana !

Dahhh , macam tuh laa kot cerita nya !
Tak pandai nak cerita panjang-2 . Hihi

Oke , aku doakan kebahagiaan korang k :)
Tak payah laa nak gaduh-2 sebab aku *cehh , perasan . Muehehe

Dah laa , kbai (Y)





Terima kasih :)

Hit counter '0'

Atoto -,-' 
Hit counter aku telur ayam ! Ahaha . 
Kesian kan ? 
Yelaah , mana tak nya , baru je letak tadi . 
Jam 4:56 minit petang . hari Isnin , 21/11/2011 ! 
Haha . Detail tuh :)

Terima kasih :)

Cameron ohh Cameron ~

Yeah .. Esok mau pegi Cameron Highlands :) Hikhik
Suka kot ! First time jalan-2 tahun neh ! Maklum lah , family tak minat nak pegi travel-2 nih ! Sedihh :'(
Hmm . Esok nak pegi dah , jalan-2 kejap ! Sehari je pong :)
Takde idea nak cakap sbenarnya neh ! Saja gedik ! Muehehe
Terima kasih :)

Special for him :-(

I'm selfish and impatient , I make mistakes , I am out of control , I'm not perfect , I'll annoy you and say stupid stuff ! So , I want to tell 

you that I'm not deserve to love you anymore ~ I'm so sorry :-/ 

Maybe , you'll find a girl that cares and loves you more than me :-) Chill yeah ! 





p/s : Don't trust too much , don't love too much , don't hope too much !

Because that TOO MUCH can hurt you SO MUCH ~

Terima kasih :)

Malang tidak berbau :-/

Assalamualaikum :) Hiii .
Hari neh , hari raya aidiladha semua ! 
*Haha ! bajet cakap camtuh , macam ramai laa yang baca blog yang tah pape neh :)

Pape pon , nak cerita pasal malam semalam ! Malam raya !

Semalam , hujan rintik2 . Ika message tanya , nak keluar ke tak . Aku pon apa lagi , memang nak laa kan , bosan dok rumah ! Lepas siap-2 tuh , dalam pukul 9 kot , Ika datang ambik . Keluar sebab nak pegi ekspo je kot . Then , pegi laa dekat medan takong untuk parking motor kat situ ! 

Lepas pusing-2 ekspo dua tiga kali , pegi funfair pulak . Pusing-2 dekat situ , terjumpa laa my-2 ex ! Sorang tuh dok jalan-2 dengan awex die (1st) , yang dua orang lagi tuh , jalan ngan membe-2 die jea ! Hihi . Sempat laa jugak dok maen sengeh-2 macam kerang busuk :) Dalam pukul 10 camtuh , Emy pulak message cakap nak kuar . Ajk laa die dengan Ain join skali . Dowg park motor kt tempat laen . Lepas pusing2 lagi dekat ekspo tuh , dowg ajk pegi makan pulak ! Actually , aku tak nak pegi pon , tapi nanti dowg cakap pe plak kan ! Hihi . Takpe , pegi je :)

First nak pegi Sinaran tomyam kot , Tapi tutup . Pusing2 Gerik , semua kedai tutup ! (2nd) Adoii :-/ Letih gilaa ! Then , last skali pegi dekat tanduk rusa jea ! Tak best kot kedai tuh , tapi nasib baik laa makanan die sedap :)
Time nak balik , moto Ika pulak rosak ! (3rd) Tiba-2 jea tak boleh nak start ! Adehh --' Dah laa time tuh pukul 12 lebih dah ! Calling punya calling , adik die sampai ! Oke , adik die , datang dengan duda aku ! Haha . Suka kot :DD Memang senyum melebar jea ❤ Haihhh , Rindu die >.<  
Oke , Semalam balik rumah dekat pukul 1 jgk laa . Nasib baik orang tua tak bising ! Hihi xDD Memang malang sungguh laa . Macam-2 benda tak kena !



Hari neh 6 Nov 2011 , tapi tak boleh pon nak keluar beraya ! Hujan =,='
Tido sodap neh ! Hahah 
Oke laa , sampai sini jea kot ! Malas dah ! Papai :) 

Terima kasih :)

Sedih lagi ;-(

Assalamaualaikum :) Hmm . Malam neh meroyan lagi laa aku ! HAHA
Sedih , Kecewa , Hampa , Merana , Gila , Mereng ! Semua lengkap !
Hmmpp , Kenapa erk dalam dua , tiga hari neh , jadi macam tak berapa nak betol jea ?
Kejap kejap teringat kat dia neh , lepas tuh , dia tuh pulak , lepas tuh , orang laen pulak !
Yang penting , teringat kat semua ex-2 aku :-(
Kenapaaaa ?!?!


Terima kasih :)

Mood Menaip ! ✎


Assalamualaikum ! Hiii , Oke , malam neh rajin nak menaip :-) Mood apa benda pon tak tahu ! Sekarang pukul 1.46 minit pagi . Esok sekolah ! Malas gila nak pegi -.-' Hmmpp , malam nih tiba-2 jea rasa macam rindu pulak dekat bekas-2 boyfriend </3 Hee . Camno neh ? Sumpah ! Rindu sangat-2 ! Tak kisah laa yang mana pon :'(  Yang couple lama ke , sekejap ke ! Sama jea  Sekarang , semua nya dah happy ! Dah ado girlfriend sendiri :-/ Sweet jea tengok dorang semua ! Hee . Aku jugak laa yang tinggal sorang2 . Haihhh =.=' Tuh laa , dulu gedik sangat ! Orang nak , jual mahal ! Kan dah jadi macam neh ! Nasib2 ! Redha je laa . Hmm . Macam nak nangis pon ada neh ! Feeling jea , sambil layan lagu saat terakhir by ST12 :'( Mybe aku boleh jumpa yang laen kan  Mintak2 macam tuh laa . Aminnn :)

Yeah ! Lagi 2 hari je lagi nak sambut Hari Raya Aidiladha kan ?
Oke , Raya haji kan ? Hmmp . Best ! Boleh tengok orang sembelih lembu ! Buad makan-2 . Hihi . Suka suka ! Tadi , baru jea aku buat biskut raya ! Biskut sarang semut . Taw tak ? Search kt google ! Mesti jumpa :) Kalau taktaw jugak , memang moden benor laa kan ! Hee .

Haha . Dah dekat sejam menaip , baru dapat seciput ! Apa daaa ! Mengelamun je banyak ! Adess ^^ Oke , Cukup la tuh ! Malas dah :) Tade ayat ! Hihi . Kboi 

Terima kasih :)