Lets Follow

Lesen Part 2




Heyyy ! 

Aku dah dapat lesen KERETA ouhh ! 
*muka bangga

HAHA . Seronok . Lepas nih naik kereta laa pulak 

Tapi , hari isnin minggu depan baru nak pegi hantar gambar , dapat murah sikit sebab P motor habis 01/02/12 :)) Buat terus sekali . 

Hmmp . Pegawai JPJ yang test aku tuh HANDSOME ! HAHA *sumpah tergoda

Tapi setakat suka2 macam tuh je lahh ! Takde lah sampai Fall In Love :)
*Cehh , ayat ! haha

Okeyy , dah laa tuh ~ Nanti dah dapat Lesen uhh , aku snap pict okey :))

Babaiii , assalamualaikum !

Terima kasih :)

Lesennn




Hoi haii ! HAHA

Esok nak pegi amek Lesen P ! 

Kereta ke motor ? Haihh , kereta laa . Hikhik

Nih pon dah ketinggalan dah nih , membe-2 lain kebanyakkan dah boleh merantau jaoh-2 ! 

Aku , baru nak amek lesen ! Hee , pape je lah !

Okeyy , doakan aku lulus ye ! Aminn ^________^



Terima kasih :)

Suritera First Giveaway !





First give away from SURITERA !

Jom ramai-ramai joinn ! Hehe 

Syarat paling simple ! Tak payah letak banner banner pon !




1 . Buat entry , 
2 . Letak link giveaway ,
3 . Tinggalkan komen berserta link entry 



Simple rite ? Meh join ramai- ramai ! 

Hehe , nak tengok hadiahh ? Kejap eyhh . Nak upload !

'
'
'
FIRST


SECOND

 THIRD



Okeyy , done :))

Tarikh : 14 JAN 2012
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Terima kasih :)

NEW YEAR GIVEAWAY BY CIK ERYN AND NABILAMARS






Dari 1 Jan - 1 Feb 2012 :))

Tag => She , She :))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`




Terima kasih :)

THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY




Join GA dari [SINI]

Kalau nak join jugak , tekan banner yang ayu nih 
Hihi , pink lagi tuh :))



Syarat syarat pon simple je . Meh laa join ramai ramai tau !

Tarikh tutup : 31 Jan 2012 ^^,

Mangsa Tag :


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~







Terima kasih :)