Lets Follow

Sakit



Apabila seorang hamba ALLAH jatuh sakit , ALLAH akan utuskan 4 orang malaikat :

- Malaikat pertama akan mengambil selera makanan
- Malaikat kedua akan mengambil rezeki
- Malaikat ketiga akan mengambil kecantikan wajah (muka pucat)
Malaikat keempat akan mengambil dosanya

Apabila sampai waktu ALLAH tetapkan untuk hambanya supaya kembali sihat , ALLAH akan menyuruh malaikat pertama , kedua dan ketiga supaya memberi balik apa yang diambil oleh mereka . Tetapi ALLAH tidak menyuruh malaikat keempat supaya memberi balik dosa hamba tersebut . Lihatlah , betapa sayangnya ALLAH terhadap kita , tetapi kita tidak mengetahuinya . 

Subhanallah ! :'>






Terima kasih :)

BERBALOI




Heyyy . Dah join menatang nih ? -kmuah-
Seriously berbaloi <3

Meh laa join ramai2 keyh :'>
Kalau tak tahu acano , tekan sini - Double C -
Then , follow je step yang diberikan :)
Simple <3

Okay , kalau rajin .
Tolong tekan link kat bawah nihh . 
Kalau taknak tak kisah . Hewhew

Cantik2 semua accessorise dalam nih :)
Tengok kat bawah nih . 





  Kalau berkenan , tekan je gambar tuh . 
Nanti dapat lahh . ekeke

Okey dahhh . Meh laa join ramai2 . Memang berbaloi . 
Banyak dapat barang free <3
Okay , bai

ASSALAMUALAIKUM :'>



Terima kasih :)

Haargai aku :'<




Seringkali kau merendahkan ku
Melihat dengan sebelah matamu
Aku bukan siapa-siapa
Selalu saja kau anggap ku lemah
Merasa hebat dengan yang kau punya
Kau sombongkan itu semua
Coba kau lihat dirimu dahulu
Sebelum kau nilai kurangnya diriku
Apa salahnya hargai diriku
Sebelum kau nilai siapa diriku
Seringkali kau merendahkan ku (kau merendahkan ku)
Melihat dengan sebelah matamu
Aku bukan siapa-siapa
Coba kau lihat dirimu dahulu
Sebelum kau nilai kurangnya diriku
Apa salahnya hargai diriku
Sebelum kau nilai siapa diriku
Coba kau lihat dirimu dahulu
Sebelum kau nilai kurangnya diriku
Apa salahnya hargai diriku
Sebelum kau nilai siapa diriku
Sebelum kau nilai siapa diriku


Terima kasih :)

Sign Name



Hii <3 
Keke , nak sign name  :'(
7 orang dah buatkan untuk aku <3
Aku tak hot macam korang , mana nak dapat banyak !
Tapi aku betul2 appreciate sape yang dah buat bagi dekat aku tuh <3 
Nah :* sayang korang .

Nak tengok ? Kejap ehhh . 

Jeng jeng jengggggg 

.
.

Abang Ahhseng .
(Ahhmad Izwan)
Dia nih abang hot dekat SLV . 
Paling otai lah kiranya . 
Dia jugak hensem , baik & peramah . 

Sign name nih 4 in 1 . 
Keke , ada nama Yaya , Najmi , Haiqal dan aku :)
Thanks abang <3

.
.

SuperYaya .
Dia comel , baru form1 tapi banyak mulut . 
keke . Jyeahh , semangat PERAK :*

Thanks yaya <3

.
.

Najmi
Hensem <3 Dia nih typo detector . ekeke
Kalau ada je typo , mesti ada dia -.-
Bahan orang je keje 
Thanks Najmi <3

.
.

Are Zim
Aku baru je kenal dengan dia . Keke
5hari yang lepas kot . 
Dia baik & hensem .
Tuh je yang aku tahu -.- 
Thanks Azim <3

.
.

Ieka 
Baru je kenal dia :)
Btw , dia cantikkkkk <3
Thanks Ieka <3

.
.

Gula Kapas
Comell <3 
Dia baik . ada editkan pict kita <3
Nak tengok ? Try tengok DP fb . keke
Tenkiuuu <3
.
.

Fizi Taketsu 
Dia baru je buatkan niih . keke
Dia baik , suka skype & comel . keke
thanks Fizi <3
.
.


Okey , dahhhh
Tuh je yang aku dapat <3 keke
Babai . Selaamat petang :)
Assalamualaikum .






Terima kasih :)

Waiting for the trip




Hey semua . keke
Nak meroyan kejap . hik3
18March sampai 20March ada lawatan pegi KL :3
Biasalahh , orang kampung nak pegi bandar -.-
Tuh pon nak kecohh . Mesti ada yang cakap macam tuh kan . 
keke . Mulut orang tak boleh nak ditutup ^__^
*apa aku merepek -.-'
Lupakan . wkwk

TEMPAT2 YANG AKAN DILAWATI :

1. Kuala Kangsar .
Karnival Jom Masuk U . 






2 . I-City , Shah Alam . 



3 . Parlimen Malaysia 


4 . Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur , Jalan Duta 


5.  Taman Tasik Titiwangsa


6 . Masjid Putrajaya


7 . Istana Keadilan , Putrajaya


8 . Balai Seni Lukis Negara


Last , tempat penginapan dekat Kompleks Belia dan Sukan Kuala Lumpur -.-


Semua gambar curi kat Mr Google je T.T
Nanti dah balik , aku upload gambar aku pulak . keke
Insyaallah , kalau ada camera lahh sebab camera dekat rumah takda . 
Abang bawak balik Jerman T.T
Mintak2 ada kawan yang bawak , Aminnn :')

Okey ,  sape yang stay area2 nih , mohon jumpa dengan korang :) 
Keke
K , nak mandi . Babai , assalamualaikum :*





Terima kasih :)

Maybe I love you



Maybe I love you . maybe I do
Maybe this feeling inside me is true 
And if I love you . and id I do
Then maybe baby maybe you love me too

I knew I likes you , I knew I cared
And I knew that something was brewing in the air
But I don't fall easily , too many betrayed me

But maybe I love you , maybe I do
Maybe this feeling inside me is true
And if I love you , and if I do
Then maaybe baby maybe you love me too

I wasn't feeling quite like myself
And something inside me was sitting on the shelf
But then you swam into my heart
And now the good step starts
Oh woo

Yeah maybe I love you , maybe I do
Maybe this feeling inside me is true
And if I love you , and if I do
Oh then maybe baby maybe you love me too

How can I know for sure
That you and I are meant for something more
And I oh , I have to go on this , this feeling inside
And I hope that I am , I hope that I am right

Maybe I love you , maybe I do
Maybe this feeling inside me is true
And if I love you , and if I do
Oh then maybe baby maybe you love me
Maybe baby maybe you love me
Maybe baby maybe you love me too 




Ekeke <3 muahh :*

Terima kasih :)

Thank You For The Broken Heart



Everything i know about love 
I learned from you , from you 
And everything I know about pain 
I learned from you , from you

You were my only , you were my first
You showed me lonely , and you took me in when I was hurt
But the most important thing you ever gave me
Was the one that hurt the most

So thank you for the broken heart , oh yeah
And thank you for the permanent scar , oh
'Cause if it wasn't for you , I might forget
How it feels to let go , and how it feels to get a brand new start
So thank you for the broken heart

I still remember when you called
And said that he did'n mean anything
How could you expect me to look at you
The same way


</3



Terima kasih :)

Byebye Facebook :'(



Hii , hari ni nak bagitahu something sikit pasal facebook . ekeke
Mybe , hari nih last kot nak online :(
Malas dah nak layan facebook . Nak tumpu study dulu . 
Insyaallah kalau boleh bertahan . kehkeh

Sebelum nih pon dah pernah buat . 
Tukar habis semua password . 
Then , boleh jugak p bukak balik T.T

Lagipun kalau online takde buat pape pon . 
Chatting pon tak sebab off IM , asyik lepak SLV je . 
Dah laa lepak sana takde orang layan ;( Sedih je . wkwk


Hari nih aku dapat tahu yang ada sorang tak suka aku lepak sana T.T
Tak tahu laa ape salah aku . Annoying sangat ke aku nih ? -.-'
Ignore je lahh . Orang tak suka nak buat macam mana .
Semua orang tak perfect lah sayang .
Nah muah kat pipi banyak2 :* Buang lahh perasaan tak suka dekat aku tuh ea . 

Okey , dahh . Time to study :)
Kbai . Assalamualaikum ^___^



Terima kasih :)