Lets Follow

Dah kenapa ? -.-



Waa , aku tak tahan dahh !
Kenapa nihhh ? Errr -.-
Tiap2 hari rinduuuu .
Tiap2 hari stalk wall dia .
Bila online , mesti tengok dulu , dia online ke tak -.-

Tolong laa bantu aku untuk buang perasaan dekat dia ;(
Please jangan masuk dalam hidup aku T.T

Terima kasih :)

Obses -.-'



Hye :'> Dah lama tak mengupdate blog !
Malas je rasa . Berkulat dah blog nih :'(
Sebulan sekali update , kira okey la kan . 
Janji jangan tak update langsung :')

Okey , hari ini nak cakap sikit pasal orang yang aku suka :'(
Kenapa aku suka dia ? Macam mana aku boleh suka dia ?
Ya Allah , kenapa laa ada perasaan macam ni ? 
Aku tahu ni dugaan . Aku harap aku boleh sabar dan harungi jugak .

Seriously tak faham , macam mana laa aku boleh suka dia -.-
Even dah lama kenal , tapi baru je tegur dalam beberapa bulan nih . 
Waa , this feeling is killin me !
Tak sukaa !

Actually , budak yang aku minat , budak SLV T.T
First dulu , pernah dah aku confess dekat someone budak SLV jugak .
Tapi , tak dapat . Ahaha . Sedih kot , tapi takpe .
Redha je lahh . 
Lagipun dia dah ada gf . Haihh . Sumpah time tuh aku tak tahu .
Kalau tahu , takde lah buat muka tak malu pegi bagitahu diaa ! 
Dah laa first time aku buat benda bodoh macam tuh !
Ahaha . Memang aku takkan buat dah lepas nih . First and last -.-

So , sekarang nih . Minat dekat orang lain pulak -.-
Memang betul lah cakap abang Aizat . 
Perempuan nih , kalau suka dekat seseorang lelaki tuh , dia akan terus suka . 
Macam tak fikir or selidik dulu macam mana latar belakang or perangai dia -.-'
Kan ? I admit it ;(

Nak story sikit pasal budak SLV tuh T.T
Dia budak hot maybe ! ahah . Memang tak laa dia nak layan aku . 
Dulu boleh laa , rapat jugak . 
Maybe sekarang dia dah perasan yang aku macam minat kat dia .
So , dia macam nak hindarkan diri dari aku lah .
Dulu , rajin lah jugak skype dengan dia , tegur dia . 
Post dekat wall fb dia . 
Tapi , tuh dulu laa . Now , memang tak dahh . 
Dia nak tegur aku ? -.- Err , memang tak laa . 
Kadang2 je . Maklumlah , budak HOT .Asyik aku yang kena tegur dulu ;( 

Insyaallah , buat masa sekarang ni aku takkan ganggu dia dahh . 
Aku dah taknak post dekat wall dia or tegur dia . 
Maybe tuh yang terbaik . Kalau ada benda penting , baru nak tegur :3
Selalu dia update status pasal cintan2 nih . 
Maybe dia ada minat dekat someone . 
Lupakan -.- Karang , kalau terlalu obses .
Aku yang merana . Huehue

'I don't want banana fruit two time -.-'
Kahkah . comel kan peribahasa tuh . 
Okey , dahh ! Malas fikir . Harap blog nih dapat bantu aku . 
Tak tahu nak luahkaan dekat sape :(
Aku bukannya ada kawan rapat pun nak luah2kan ni . 
Semua dah merantau . Takde pon yang dekat ;(

Okeylah , hope dia boleh hidup dengan bahagia ! Cehh , ayat . 
Ekeke . Harap dapat girl yang dia suka tuh . 
Kalau dapat , aku tumpang gembira atas kegembiraan korang . 

K dah , taip banyak2 pun tak guna . Bajet ada orang nak baca je blog aku !
Kehkeh . Kbue <3 Selamat malam . 
Assalamualaikum :'>



Terima kasih :)