Lets Follow

Wordless Wednesday #1



Blogger hanya akan memaparkan sekeping gambar di entri tanpa sebarang description . Then , pembaca akan tahu maksud tersurat dan message yang hendak disampaikan melalui gambar tersebut .


Terima kasih :)

GPMS Perak


Hye semuaaaaa !
Ekeke . Lama nya tak update :'( Malas rasanya !
Tapi banyak benda nak cerita -___-
Hari ni just nak cerita pasal GPMS je 

Apa ? Tak tahu GPMS tuh apa ? 
zzz -.-' 
Maksudnya , Gabungan Pelajar Melayu Semenanjung :)
Nak tahu lebih dekat lagi , Klik sini --> GPMS

Okay , 27hb - 29hb April 2012 hari tuhh , aku ada join lah Kem Perkaderan GPMS dekat Baju Gajah , Perak :)

First pegi tuh memang lah macam bosan je sebab sape pun tak kenal . 
Dari sekolah aku je pun baru 9 orang budak perempuan .
Yang lain2 mana lah kenal lagi . Budak lelaki dari cawangan kami , sorang pun aku tak kenal :3
Tapi dah sehari kat sana , boleh laa tahan . Syiokkk !
Hek3

Okay , malam first tuh ada aktiviti benda ntah .
Main pejam2 mata . 
Nah tengok ni . Kena gerakkan jari , ikut rentak laguu ! Wewww 
Mata kena pejam , so , main buaat je lahhh . 
Keke . Yang tengah2 tuh semua Fasi . Hik3



Okay dah . Lepas tuh , makan then tido .

Hari Ke-2 :'>

Ada aktiviti berkumpulan pulak !
Semua kumpulan dah diberi time malam tuuu .
Semua group mesti dari cawangan lain-lain
So , semua aktiviti , permainan semua dalam kumpulan .

Nah tengok gambar-gambar kat bawah nii



Ini pulak , permainan .





Dah petang tuhh , penat gila . Main je .
Aktiviti pulak susah-susah . Err -.- Memang panas + berpeluh laa

Malam , tengok movie . Laskar Pelangi .
Tapi aku ngantok . HAHA . Kejap-kejap terlelap .
Memang penat gila kot sebab petang kan dah main . Malam memang out dah laa .

Ni , gambar malam tu . Sebelum ke selepas dari tengok movie tu pun aku tak tahu .


Pagi hari Ahad tu , ada senaman .
Then , mesyuarat untuk perlantikan AJK .

Pastuh , majlis penutupannn .





Okay , tu je kot . Kbye . Salam <3




Terima kasih :)