Lets Follow

Skyping Time

Hyeeeee ! Lamanya tak update -,-
Banyak cerita but , malas . Tangan tak berapa cekat nak taip . Hiehie
Okaayyy , Tengok atas ! 
Nampak header BARU takkk ? Wkwkwk . Comel rite ?
Hiehie . Bosan-bosan ni laa keje nya .
Bukan nak baca buku ke apa !
Haihhh . Apa lah nak jadi !


K , ni nak cerita pasal Skype !
Korang ada ? Kalau ada , lai add aku . 
*favx_fatt*
Kalau takde , sign up lahh kat sini -> Skype 
Malas nak taip . Tengok gambar je lah .
Ni muka-muka orang yang pernah skype ngan aku .
Semuanya dari Solonely Vegas Family -,-


♥ Arep Seven 

                                       

♥ Acap Yeahh ♥


♥ Edien ♥


♥ Fizi Sengal ♥

♥ Cik Yaya ♥


♥ Apek Jual Sayur ♥


♥ Danny Seven ♥


♥ Danial Haziq ♥


♥ Anis Aqilah ♥


♥ Mohd Fiqry ♥


♥ Mohd Ridzuan ♥


♥ Saya Meau ♥


Ni skype ramai2 . Hehe . 

RINDU MEREKAAA :((

Okayy , semua tu lahh . Sikit je . Yang lain tak sempat nak PS + tak ingat . HAHA
K , dah la . Malas dahh . Goodnight . Assalamualaikum .

Terima kasih :)

♥ COMEL K COMEL !

Hyee , kenal 1D ? 
ONE DIRECTION ?
Ahh , dorang comel gilo lahhh . Tergoda k , tergoda !
Hmm , sorang hensem , sorang comel , sorang kachak , sorang macho , sorang lagi jambu .
wkwk
Aku dah terlalu obses dah ni . Dapat kawin dengan dorang kan best .
HAHA . Tinggi angan angan tuu -,-
Bestlah tengok , dorang tuu macam pandai berlawak . 
Dengan kawan2 pun okey je . Happening je .
Lailai tengok video ni .
Tergelak aku sorang2 . Hik3


♥ 1 Direction ♥


Dah ? Best kan ? Comel2 je semua . 

Terima kasih :)

Nasyid sampai menitiskan air mata


Hyee , selamat petang :))
Rajin pulak mengapdate ni ha . Kekeke
Haa , tengok title -____-

Hoho . Sebenarnya tadi sebelum tidur , aku ada lah jugak dengar2 lagu nasyid ni . 
Bukan aku menyanyi . Hehe . Sedih , sampai rasa sebak lah . 
Mengalir jugak airmata macho aku ni :'( 
Hmm . Ingat tentang mati , mak dengan abah , dosa-dosa yang aku dah buat dulu-dulu dan sekarang :'( 

Nak dengar jugak ? Pegi Youtube .
Takpun , nah link bawah ni :)

MENANTI DI BARZAKH
ANAK SOLEH
BUATMU IBU
AYAH
TAUBAT SEORANG HAMBA
DI PONDOK KECIL

Hmm . Rasa macam tak layak je duduk atas muka bumi ni . 
Tapi ni semua dugaan . Kehidupan ni kan sesuatu perjuangan .
So , berjuang la sebaik mungkin . 
Insyaallah , aku boleh berubah sikit demi sikit :) 
Aku kene kuat ! *cehh

Okaylah . malas taip banyak2 . Kbye . Assalamualaikum :**

Terima kasih :)

Sekolah ? Gathering ? Tidur ?

Hyehye ! Selamat pagiii :)
Pecah rekod aku bangun awal harini -____- Hihi
Hmm . Mengantuk lagi sebenarnya ni . Tapi sebabkan dah mandi semua , jadi segar lah sikit . Eksaited bangun awal sebenarnya ni sebab nak pegi sekolah . Harini ada sekolah ganti -___- Tapi , disebabkan adik aku , tak jadi pulak pegi . Pandai je dia tak bagi aku pegi sekolah . Sebabnya nak naik moto sorang2 , nak pegi lepak2 dulu kot .
Okay . Hari ni , 13 Oct 2012 jugak ada gath dekat Ipoh . Mini Gath Solonely Vegas . Kebanyakkan orang2 Perak lah yang datang ni ;( Hmm . Sedih tak dapat follow . Kalau tak memang dah nak pegi , sanggup nak naik bas sorang2 . Tapi , masa tak mengizinkan *cehh
Sen kurang , lagipun next week nak pegi KL , so , kena jimat2 lagi . Tu yang tak best tuuu .
Harap2 nanti , gath (Port Dickson ) PD dapat join lah . Tarikh dah ditetapkan . Nanti kalau ramai je yang gerak dari Perak , boleh lah saing . Hiehie . Maybe 14 Dec - 16 Dec 2012 . Wuuu ~ 3hari 2 malam :)))
Mesti awesome kan . Mintak2 ramai lah join kan !

Maybe , macam ni lah suasana dekat sana nanti ! Tak sabar gila ! Haha




Okay , start dari sekarang , kena saving ! HAHA . Yelahh , budak sekolah lagi kan . Memang lah . Tapi , exam habis 12 Dec 2012 . Lepas 2 hari dari tuu terus gath . Sempat ke ? Hmm . Insyaallah lepas kot . Hiehie
Okay , sekarang dah pukul 9 pagi -,- Takde keje nak buat . Homework ada sikit lagi . Petang sikit lah sambung . Nak tidoooo ! HAHA . Okey , byee :* Assalamualaikum !

Terima kasih :)

Wordless Wednesday #3








Blogger hanya akan memaparkan sekeping gambar di entri tanpa sebarang description . Then , pembaca akan tahu maksud tersurat dan message yang hendak disampaikan melalui gambar tersebut .

Terima kasih :)

Wordless Wednesday #2




Blogger hanya akan memaparkan sekeping gambar di entri tanpa sebarang description . Then , pembaca akan tahu maksud tersurat dan message yang hendak disampaikan melalui gambar tersebut .


Terima kasih :)